повече за нас

Кои сме ние и какво правим?

Нашата мисия е колкото се може повече хора да бъдат здрави, красиви и да остават млади за дълги години напред.
С над 10 години опит в бизнеса в сферата на красотата и здравето, ние винаги сме се старали да вършим работата си на принципа „Аз самият ползвам това, което предлагам на другите хора“.

повече за мен

Кой води програмата

Казвам се Елизавета Ларичева. Аз самата страдах от тежка форма на екзема и акне, излишно тегло, зависимост от сладко и компулсивно преяждане. Пробвах много и най-различни диети, както и традиционна медицина, но нищо не ми помагаше. Случайно се запознах с идеята за лечението със сокотерапия и реших да опитам като отначало не вярвах, че ще има резултат. 

детокс курс
детокс курс

Но когато аз самата преминах програма за детоксикация със сокове и се справих с проблемите си

се вдъхнових от резултата и разказах на своите приятели и познати, които също решиха да опитат и получиха отлични резултати: отслабване с 4-6 кг, справиха се с екземата и кожните проблеми, усетиха прилив на енергия и подобрение на съня. След това реших да се задълбоча в тази тема, изкарах редица платени обучения за сокотерапията и храносмилането и създадох своя авторска програма, чрез който искам да помогна на другите хора да премахнат същите проблеми, които имах аз.

Колебаеш се или имаш въпроси?

Свържи се с нас за съвет

Намери отговор на въпроса си тук или ни потърси за повече информация и съвет.