Какво казват за програма

Отзиви

Alex
Алекс Атанасов, 23 г.
Учител по Химия и Биология

Който се захване с детокс, трябва наистина да се въоръжи със сериозно търпение. Нужна е вътрешна мотивация и разбиране, че организмът ни е пълен с боклуци и токсини натрупвани през целия ни живот. Благодарности на прекрасната Елизавета, която редовно ме снабдяваше и доставяше студенопресован сок до вратата ми. Личеше си, че беше вложен огромен труд. Заслужаваше си лишенията - свалих 4 килограма. От там нататък трябва да разчитам на собствения си избор. Семинарите помогнаха да намеря правилния път. Успех на всички!

Gabriela
Габриела Русева, 21г.
Студентка в УНСС

Сега след последния като сравнявам снимките, видимия резултат е по-голям от този на кантара, но аз пак съм доволна и се чувствам много добре. Петте дни на сокове минаха изключително бързо и приятно, а соковете всеки ден бяха прекрасни. Много благодаря отново Лиза, за възможносста да се включа. Бих повторила!

Ivanka
Иванка Павлова, 35 г.
Служител в BPO сектор

Започнах нещо, което си мислех, че няма да завърша, но днес бих казала обратното. Воля, желание и мотивация бяха водещите неща, съпътствани от добър приятел. Определено си чувствам кожата по-добре и по-нежна! Детокса имаше огромна и важна роля! Благодаря, за предоставената ми възможност.

Liyana
Лияна Виденова, 22 г.
Служител в техническата поддръжка

Хареса ми много факта, че доставката беше винаги точна. Фрешовете бяха с отлично качество и вкус, резултатите от курса са страхотни и се чувствам наистина много по-заредена и свежа в сравнение с предходната седмица!

Ana
Ана Иванова, 35г.
Управител на магазин за дрехи

Много се радвам, че бях част от този курс. Отрази ми се наистина много добре и зареждащо,чуствам се някак си по-лека и спокойна, в началото имаше момент в който нещата при мен се обостриха, но четвъртия и петия ден имах много енергия чак се изненадах от издражливостта си, въпреки жегите на вън. Аз съм от хората които много рядко търпят на жега и въпреки, че бях неразположена, петия ден го изкарах изцяло на вън на слънце с доста физическо натоварване.
Мога да кажа че аз нямах за цел да свалям килограми, а да детоксикирам организма си и да намаля нивото на стрес, и този курс съчетан с храненето към което ти ме насочваше, йога и дишане дава изключително добри резултати.
Благодаря!

Diliyana
Диляна Ячева, 21г.
Помощник супервайзор в колцентър

On juices е много приятен, но в същото време и изпитателен режим. Хареса ми, защото свалих около 4-5 килограма от сегашното си тегло. Също така усещам, че подлагайки се на сокотерапията волята ми се заздрави, което ще ми помогне отсега нататък да се подложа на дълго време отлагана диета/режим за сваляне на доста излишни килограми. Освен това е наистина освежаващо. Чувствам се по-леко и по-енергична. Заедно с консумацията на соковете оправих и режима си за нощен сън. Лягам си значително по-рано, будя се по-рано, не губя от деня си в сън и буденето е много по-лесно и приятно. Като цяло, препоръчвам сокотерапията, но препоръчвам да не се подценява периода за психическа и физическа подготовка. Ако човек е с правилната нагласа и си даде малко воля се получва и е полезно. Благодаря много за дадения шанс да пробвам режима и пожелавам успех и воля на всеки, който реши да опита. Няма да сгрешите. 🙂

Случаи от практиката

Преди и След

Колебаеш се или имаш въпроси?

Свържи се с нас за съвет

Намери отговор на въпроса си тук или ни потърси за повече информация и съвет.