Политика за

Поверителност и лични данни

Информация относно Администратора на лични данни
Наименование: ОНДЖУСЪС ООД
ЕИК/БУЛСТАТ: 206927094
Aдрес: България, гр. София, Ул.Георги Райчев 29
E-mail: info @ onjuices.com
Телефон.: +359876454900

Информация относно компетентния надзорен орган
Наименование: Комисия за защита на личните данни
Седалище и адрес на управление: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2
Уеб сайт: www.cpdp.bg

Какви видове лични данни събира, обработва и съхранява ОНДЖУСЪС ООД?
При запитване на потребител в уеб сайта – Имена, Телефон за контакт, Имейл адрес, IP адрес
При поръчка в уеб сайта – Имена, Телефон за контакт, Адрес, Имейл адрес, IP адрес
При издаване на фактура – Име на фирма, МОЛ, ЕИК, Адрес на регистрация

Срок на съхранение на личните Ви данни
ОНДЖУСЪС ООД съхранява всички лични данни за период от 1 година/и или повече в случайте, когато естеството на самата комуникация го изисква, например при продължителни търговски и/или други отношения.

Предаване на вашите лични данни за обработване
ОНДЖУСЪС ООД индиректно използва и предава част от личните данни на потребителите на трети лица и доставчици, които са:

  • Google Analytics
  • SuperHosting.bg (хостинг услуга)

Оттегляне на съгласието за обработване на личните Ви данни (право на изтриване)
Можете да заявите изтриване на Вашите личните данни с изпращането на имейл на адрес info @ onjuices.com. Задължително е да удостоверите своята самоличност преди да изтрием данните за лицето, за което се отнасят данните.

Политика за използване на бисквитки (Cookie Policy)
https://onjuices.com използва бисквитки, които са важни за коректната му работа. Посещавайки нашия сайт, Вие приемате използването на бисквитки. Използваме следните видове бисквитки:

Задължителни бисквитки
Задължителни бисквитки са необходими, за да се активират основните функции на този сайт, като например осигуряване на сигурно влизане или коригиране на вашите предпочитания за съгласие. Тези бисквитки не съхраняват никакви лични данни.

Функционални бисквитки
Функционалните бисквитки помагат за извършването на определени функции като споделяне на съдържанието на уебсайта в платформи на социални медии, събиране на обратна връзка и други функции на трети страни.

Аналитични бисквитки
Аналитичните бисквитки се използват, за да се разбере как посетителите взаимодействат с уебсайта. Тези бисквитки помагат да се предостави информация за показатели като брой посетители, степен на отпадане, източник на трафик и др.

Бисквитки за ефективност
Бисквитките за ефективност се използват за разбиране и анализиране на ключовите показатели за ефективност на уебсайта, което помага за предоставянето на по-добро потребителско изживяване за посетителите.

Рекламни бисквитки
Рекламните бисквитки се използват, за да предоставят на посетителите персонализирани реклами въз основа на страниците, които сте посетили преди това, и за анализиране на ефективността на рекламните кампании.

Всички бисквитките, които получавате от нашия сайт, могат да бъдат блокирани от браузъра, който използвате. Имайте предвид, че ако ограничите някои видове бисквитки, е възможно сайтът ни да не работи напълно коректно или както би се очаквало.

Колебаеш се или имаш въпроси?

Свържи се с нас за съвет

Намери отговор на въпроса си тук или ни потърси за повече информация и съвет.